+ 31 (0) 85 250 09 38 info@nnett.nl

CROWD CONTROL

NNETT levert verschillen de crowd control tools voor tijdelijke locaties, zoals festivals, beurzen, congressen en buitenevenementen.

Een overzicht van deze crowd control tools is hieronder weergegeven. Op onze projectenpagina kun je zien welke tools we op welke manier hebben ingezet.

Neem contact met ons op voor je specifieke vraag en we gaan aan de slag om een op maat gemaakt plan voor je te maken!

MEER INFORMATIE?

We nemen zsm contact met je op
Crowd Control Tools - Camera

CAMERA BEVEILIGING

Crowd control tools en veiligheid worden steeds belangrijker tijdens evenementen. Wij bieden camera’s aan die diverse afdelingen binnen een evenementenorganisatie kunnen ondersteunen. Zo kunnen wij een specifiek cameraplan maken voor een lokatie zodat er vanuit de CP goed kan worden ingezet en opgeschaald worden als er mogelijke problemen ontstaan, zowel binnen als buiten het evenement.

Wij leveren zowel vaste als beweegbare camera’s. Deze kunnen worden bedient vanuit een centraal punt op je evenement maar ook op je smartphone of eigen computer. De beelden kunnen worden opgenomen zodat ze tijdens en achteraf teruggekeken kunnen worden.

Ook kunnen deze beelden ingezet worden om

 • Publieksstromen te controleren;
 • Opstootjes in het publiek controleren;
 • Opstoppingen bij bar, kassa’s en dergelijke te ontdekken en op in te spelen.

Wij leveren camera’s in alle soorten en maten. Van één camera tot meerdere. Dit is ook erg afhankelijk van de specifieke wens. Neem daarvoor contact met ons op, zodat wij een specifiek op maat gemaakt plan voor je kunnen maken.

Crowd Control Tools - Bezoekers Tel Systemen

BEZOEKERS TEL SYSTEMEN

In onze huidige tijd en de 1,5m samenleving is het van het grootste belang een goed beeld te hebben van het aantal personen dat aanwezig is in de locatie waar je evenement georganiseerd wordt. Denk hierbij aan in- en uitstroom bij de entree, doorloop bij de barren en over het gehele terrein.

Wij leveren bezoekers telsystemen, die de volgende vragen beantwoorden:

 • Hoeveel bezoekers komen er precies bij die specifieke bar en wat kunnen we dan ondernemen op dat op te lossen?
 • Hoe gaat de in- en uitstroom van bezoekers bij de entree?
 • Hoeveel personeel moet ik inzetten bij een specifiek punt op je locatie?
 • Zijn er ergens knelpunten voor je bezoekers en personeel?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bezoekers te tellen en de informatie die uit de analyse van onze software komt kun je op verschillende manieren gebruiken binnen je eigen organisatie. We zullen op basis van de wensen van de organisatie  een duidelijk plan van positionering maken zodat je altijd inzicht hebt in de publieksbeweging tijdens je evenement.

Crowd Control Tools - Dynamic Signing

DYNAMIC SIGNING

Wij leveren een dynamische signing systeem waarmee op allerlei manieren specifieke evenement informatie kan worden gedeeld met de bezoeker. 

Dit kan bijvoorbeeld zijn:

 • Waar is de uitgang?
 • Waar is de kassa?
 • Wat staat er op het programma?
 • Wie is de volgende spreker/artiest?
 • Nieuwsmededelingen vanuit organisatie of locatie? 

Doordat dit realtime is aan te passen kun je dynamisch omgaan met bijvoorbeeld looproutes van je publiek, in- en uitstroom, drukte bij barren, entree of kassa’s. Met deze crowd control tools kun je zodoende je publiek op een goede en sneller manier informeren.

Wij verzorgen de software om dit uit te voeren en dit kan via tablets, monitoren/tv’s, beamers en LED schermen gedeeld worden met de bezoeker. 

Wij programmeren dit in samenwerking met de opdrachtgever, waardoor de signing tijdens het evenement in realtime meedraait met je programma. Dit kan natuurlijk gerealiseerd worden in de specifieke huisstijl van het evenement of opdrachtgever!

People

PUBLIEKSSTROMEN

Wil je na afloop van je evenement de publieksstromen analyseren, zodat je deze kunt gebruiken voor evaluatie en planning van je volgende evenement?

Wij combineren meerdere camerabeelden in een timelapse film. Hierdoor wordt heel snel en duidelijk of juiste keuzes gemaakt zijn tijden het plannen van het evenement en waar de verbeteringen zitten. De organisatie zou op basis van deze informatie dan bijvoorbeeld kunnen besluiten om de ingang te vergroten of juist te verkleinen. Of bepaalde looproutes juist aanpassen zodat dit beter ingezet kan worden voor de doorstroom van je publiek.

Dit is alles zullen wij in overleg met de organisatie en de beveiligingspartij verzorgen. Daarnaast zullen we ook zorgen dat dit op een AVG goedgekeurde manier gebeurd.

BEL ONS

We zijn altijd bereikbaar op
085 – 250 09 38

BEL MIJ TERUG

We nemen zo snel mogelijk contact op.
Laat je gegevens achter!

OF STUUR ONS EEN MAIL

We beantwoorden je graag!
info@nnett.nl