+ 31 (0) 85 250 09 38 info@nnett.nl

ONZE DIENSTEN

IT PRODUCTION FOR ALL EVENTS

Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke IT oplossingen en geven advies over de benodigde diensten en producten voor je evenement.

Hieronder staan een aantal van de diensten en producten die wij kunnen leveren op het gebied van tijdelijke IT oplossingen. 

We kunnen je gehele IT productie uit handen nemen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of als je een specifieke vraag hebt.

MEER INFORMATIE?

We nemen zsm contact met je op

TIJDELIJK INTERNET

Wij leveren maatwerk voor tijdelijke vaste en draadloze verbindingen. Van één gebruiker tot vele duizenden. Voor binnen of buiten. 

Meer informatie

CROWD CONTROL

Wij leveren verschillende crowd control tools zoals camera’s en telsystemen voor beveiliging en om bezoekersaantallen te monitoren.

Meer informatie

INTERNET OP LOCATIE

Heeft u internet nodig op een locatie waar geen internet aanwezig is? Wij bieden een oplossing in vorm van 4G, straal- en/of satellietverbinding.

Meer informatie

PIN APPARATUUR

In samenwerking met onze partner leveren wij verschillende soorten pinapparaten. Dit kan via 4G, WIFI of een vaste aansluiting. De keuze voor de juiste apparatuur is afhankelijk van het te verwachten gebruik en de locatie.

Meer informatie

CAMERA BEVEILIGING

Camera beveiliging is een belangrijk onderdeel van een evenement.  Door het slim plaatsen van camera’s kan bijvoorbeeld in één oogopslag gezien worden waar eventuele knelpunten aanwezig zijn om hierop in te spelen.

Meer informatie

DYNAMIC SIGNING

Bepaalde informatie, zoals routes en ontruimingsprocedures kunnen we via onze software via tv, computer en projectie laten verschijnen. Wij leveren dit systeem op maat en volgens jouw wensen.

Meer informatie

TELEFOON NETWERKEN

Wij kunnen een telefoonnetwerk op locatie aanleggen. Hierdoor kunnen belkosten worden gereduceerd en bent u niet meer afhankelijk van een mobiel gsm netwerk, wat bij grote drukte niet altijd stabiel functioneert. 

Meer informatie

LIVE STREAMING

Wij kunnen een live-streaming van bijvoorbeeld webinars of live events naar het platform van uw keuze verzorgen. We leveren daarvoor de volledige verbindingen infrastructuur, camera’s en regie.

Meer informatie

KANTOOR INRICHTING

Geen apparatuur op locatie? Wij kunnen je tijdelijke locatie voorzien van randapparatuur zoals computers, printers en (VoiP-) telefoons. We sluiten dit ook aan en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt.

Meer informatie
BEL ONS

We zijn altijd bereikbaar op
085 – 250 09 38

BEL MIJ TERUG

We nemen zo snel mogelijk contact op.
Laat je gegevens achter!

OF STUUR ONS EEN MAIL

We beantwoorden je graag!
info@nnett.nl