+ 31 (0) 85 250 09 38 info@nnett.nl

INTERNET MAATWERKOPLOSSINGEN

Wij leveren naast vaste en draadloze verbindingen en crowd control tools ook diverse andere IT maatwerkoplossingen voor evenementen, beurzen en congressen. 

Ook een maatwerkoplossing nodig voor uw evenement? Een overzicht van deze oplossingen zijn hieronder weergegeven. 

Neem contact met ons op voor je specifieke vraag en we gaan aan de slag om een op maat gemaakt plan voor je te maken!

MEER INFORMATIE?

We nemen zsm contact met je op
Internet maatwerkoplossing - Pin Apparaat

PIN APPARATUUR

Steeds minder mensen nemen cash mee naar een evenement. Voor zowel veiligheid als gemak kun je op de meeste plekken toch “pinnen”. Echter op een buitenlocatie is dat niet vanzelfsprekend. Wij bieden echter de mogelijkheid dat je overal toch je bezoeker tegemoet kan komen, zodat deze een biertje aan de bar, een maaltijd of een t-shirt van z’n favoriete band kan afrekenen.

In samenwerking met onze partner leveren wij verschillende soorten pin apparatuur om zowel binnen als buiten te gebruiken. Ook de mogelijkheid tot contactloos betalen hoort tot de mogelijkheden, met zowel een bankpas als telefoon.

Wij verzorgen de apparatuur en de verbinding zodat dit altijd zo stabiel mogelijk blijft werken. Daarvoor kunnen we een mix maken van 4G, wifi en/of vaste verbindingen.

De keuze voor de juiste apparatuur is afhankelijk van het te verwachten gebruik en de locatie. Hiervoor zullen we in gesprek gaan met de opdrachtgever en een op maat gemaakt plan hiervoor maken.

Internet Maatwerkoplossingen - Telefoonnetwerk

TELEFOON NETWERKEN

Op sommige locaties kan het soms lastig zijn om met een mobiele telefoon te bellen. Of het kan zo zijn dat door drukte dit netwerk helemaal niet stabiel functioneert. Wij leveren een maatwerkoplossing op het gebied van vaste telefonie.

Wij kunnen een vast telefoonnetwerk aanleggen, waarmee zowel intern als extern gebeld kan worden. Hierdoor kunnen belkosten worden gereduceerd en ben je zodoende niet meer afhankelijk van een mobiel netwerk.

Wij leveren naast de volledige infrastructuur om dit telefoonnetwerk te realiseren, ook de VoiP (Voice Over IP) telefoons en het aantal gewenste telefoonnummers (zowel lokale als 085-nummers).

De keuze voor de juiste apparatuur is afhankelijk van het te verwachten gebruik en de locatie. Hiervoor zullen we in gesprek gaan met de opdrachtgever en een op maat gemaakt plan hiervoor maken.

Internet Maatwerkoplossingen - Live Streaming

LIVE STREAMING

In de huidige tijd is het steeds vaker dat we op afstand met elkaar moeten samenwerken of dat we vanuit huis moeten werken of leren. Daarnaast gaan live evenementen of business-to-business meetings ook steeds vaker online edities doen. Ook een 4G back-up verbinding naast het vaste netwerk behoort tot de mogelijkheden op het gebied van live-streaming.

Wij kunnen de volledige live-streaming van bijvoorbeeld webinars, live events, e-learning naar het platform van je keuze (Youtube, Upstream, Twitch of welk platform dan ook) voor je realiseren. Wij verzorgen de netwerkinfrastructuur en de totale technische productie van A tot Z met een tot meerdere camera’s inclusief regie op lokatie. 

Internet Maatwerkoplossingen - Apparatuur

KANTOOR INRICHTING

Als je op lokatie zit met je #team (productie, ticketing, marketing) zal het voorkomen dat je niet alle randapparatuur mee kunt brengen van je kantoor.

Geen zorgen, wij kunnen je daarmee uit de brand helpen!

Wij kunnen de computers, printers en telefoons leveren zodat je bijvoorbeeld het productiekantoor volledige operationeel kunt maken voor je evenement. Wij komen deze apparatuur brengen, installeren dit voor het specifieke evenement en komen na afloop de spullen weer ophalen. Tussendoor is het natuurlijk mogelijk dat we op lokatie of op afstand support bieden, zodat je altijd verder kunt werken!

BEL ONS

We zijn altijd bereikbaar op
085 – 250 09 38

BEL MIJ TERUG

We nemen zo snel mogelijk contact op.
Laat je gegevens achter!

OF STUUR ONS EEN MAIL

We beantwoorden je graag!
info@nnett.nl