+ 31 (0) 85 250 09 38 info@nnett.nl

OVER NNETT

ICT PRODUCTION FOR EVERY EVENT

NNETT EVENT IT is opgericht door mensen uit de evenementen- en ICT sector. We zijn een ICT dienstverlener die complete en complexe netwerk oplossingen realiseert op zowel klein- als grootschalige evenementen. De kern van ons bedrijf is het aanleggen en beheren van vaste en draadloze internetverbindingen op locaties. Daarnaast is NNETT EVENT IT ook een betrouwbare partner als het gaat om andere ICT oplossingen. We kunnen een opdrachtgever op verschillende terreinen helpen. We bieden camera’s en telsystemen aan voor crowd control en beveiliging van object of evenement. Als er een tijdelijk kantoor ingericht moet worden kunnen wij dit voorzien van de juiste internetverbinding door middel van straalverbindingen, maar ook van printers en computers. Voor evenementen kunnen we ook pin apparatuur of digital signing leveren.

Wij kunnen zodoende de gehele ICT productie uit handen nemen.

Wij hebben jarenlange ervaring in deze sector en zijn op alles voorbereidt. Zo zijn al onze kern apparatuur uitgerust met eigen stroomvoorziening zodat bij stroomuitval we kunnen garanderen dat de belangrijkste punten in het netwerk blijven werken. Wij maken het netwerk ook altijd “redundant”, oftewel we leggen dan twee of meer netwerken aan zodat bij eventueel uitval door externe factoren de kans wordt verkleint dat een netwerk uitvalt. 

In het verleden hebben wij grote én kleine evenementen geholpen met hun ICT wensen en naar volle tevredenheid van stabiele verbindingen voorzien.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons, dan komen we er samen zeker wel uit!

BEL ONS

We zijn altijd bereikbaar op
085 – 250 09 38

BEL MIJ TERUG

We nemen zo snel mogelijk contact op.
Laat je gegevens achter!

OF STUUR ONS EEN MAIL

We beantwoorden je graag!
info@nnett.nl